02. activiteiten Den Bosch

Dagje uit in Den Bosch met je vriendengroep, maar geen zin in standaard activiteiten? Bij Dagje uit Den Bosch helpen wij je graag met het samenstellen van dat supertoffe, unieke uitje in Den Bosch. Den Bosch is de sfeervolle hoofdstad van Brabant, waar je ontzettend veel kunt beleven. Helaas zien bezoekers soms door de bomen het bos niet meer en weten ze niet waar ze moeten beginnen met zoeken. Bij Dagje uit Den Bosch wordt dit allemaal op één platform gezet.  Door ons grote aanbod aan groepsactiviteiten, zit er altijd wel iets tussen voor jou en je vriendengroep.

Met een totaal van meer dan 150 activiteiten, restaurants, vervoersmogelijkheden en zelfs overnachtingsmogelijkheden, maken wij het jullie net iets makkelijker. Door dit complete aanbod zit er altijd wel iets tussen om jouw dagje uit compleet te maken en om van jouw vrienden uitje een succes te maken. Weet je al precies wat je zoekt? Maak dan gebruik van onze filters en vindt snel een activiteit binnen jouw interesse of budget. Uiteindelijk nog te veel keuze? Kijk dan eens naar onze voordeel programma’s. Hier hebben wij al verschillende combinaties voor je gemaakt.

WooCommerce Products Filter

show blocks helper
Contact

LAAT JE TELEFOONNUMMER ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP

     ACTIVITEITEN IN Den BOsch VIA dagjeweginDenBosch.nl 

Een activiteit in Den Bosch die aansluit bij al jouw wensen

 

Zit je krap in je budget of houdt jouw groep niet van binnen zitten? Dat is voor ons geen probleem! Bij dagje uit Den Bosch is het aanbod zo verschillend dat we je altijd wat te bieden hebben. Zo kun je niet alleen een vriendenuitje samenstellen, ook is het mogelijk om jouw familiedag of vrijgezellenfeest te organiseren bij ons. Verbaas jij je vrienden dit jaar door de leukste activiteit in Den Bosch voor jouw vrienden te organiseren? Wij staan klaar om je daarbij te helpen!

Geniet ook buiten Den Bosch van leuke activiteiten

 

Door het uitgebreide aanbod van DagjeweginDenBosch.nl het niet alleen mogelijk om de binnenstad van Den Bosch te verkennen. Zo maak je bijvoorbeeld een boottocht met een BBQ-boot, waar je geniet van de grachten van Den Bosch en zelfs de natuurgebieden daarbuiten. Leer hoe je typische “Bossche lekkernij” maakt of haal de fanatiekeling in je naar boven tijdens een potje levend Monopoly! Liever niet wandelend de stad verkennen? Boek dan onze solex tour in Den Bosch of ga voor de step kroegentocht. Hierbij leer je Den Bosch van een andere kant kennen. Buiten Den Bosch, kun je ons ook vinden in Breda. Hier geniet je van al het moois wat Breda te bieden heeft op de borrelboot over de Bredase singels. Bovendien kun je hier ook shotjes leren maken en alles te weten komen over tequila, gin-tonic en whisky. Door alles tot in de puntjes voor jullie te regelen, zorgen wij ervoor dat ook jij als organisator een toffe dag uit beleeft en volop kunt relaxen.

Schakel onze hulp in voor de organisatie van een geslaagde activiteit Den Bosch

 

Na jarenlange ervaring, durven wij gerust te zeggen dat wij voldoende kennis hebben opgebouwd en alles weten over de leukste activiteiten voor jouw gezelschap. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons netwerk en het vinden van de nieuwste en tofste activiteiten voor jou! En het voordeel van alles op één platform; je hebt één factuur en één contactpersoon. Hierdoor maken wij het zo simpel mogelijk voor jou om te beginnen met het organiseren van jouw dagje uit in Den Bosch. Zit jouw activiteit er niet tussen of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen naar 076 220 13 65of een mailtje te sturen naar denbosch@dagjeuitinnederland.nl.