Activiteit in Den Bosch

Activiteit in Den Bosch

Nu het nog koud en regenachtig weer is, is het misschien niet de jouw favoriete activiteit in Den Bosch. Maar in aanloop naar de lente, is het boeken van een zelf te besturen boot als activiteit in Den Bosch een uitstekend idee! Wij vertellen je waarom.

Zelf een boot versturen? Heb je daar geen vaarbewijs voor nodig?

Het antwoord daarop is nee! Onze bootjes zijn simpel te besturen en wij geven je van tevoren een duidelijke briefing, zodat jij precies weet waar je op moet letten tijdens jullie vaartocht. Het fijne van zelf varen is dat je echt alleen met jouw vrienden bent, je niet verplicht naar uitleg van de schipper hoeft te luisteren en vrij bent om te varen zoals je wilt. Maar… wij raden je natuurlijk wel aan om een van onze vaste routes te volgen en dat is heel simpel mogelijk door het volgen van de route op onze overzichtelijke kaart.

Het is bovendien ook mogelijk om een lekker koud drankje te nuttigen op de boot. Deze verzorgen wij voor jullie en hier hoef je dus zelf niet over na te denken! Nu snappen wij natuurlijk dat het varen nogal wat energie vraagt en je hier misschien honger van krijgt. Daarom kun je naar eigen wens wat hapjes meenemen, die je dan vervolgens al dobberend kunt eten! 

Het mooiste van alles … de bootjes zijn volledig elektrisch. Hierdoor is er geen uitstoot tijdens jullie rondvaart en heb je dus een super verantwoorde groepsactiviteit geboekt! Als uitjes bedrijf is het nog wel eens lastig om duurzaam te zijn, maar zulke kleine ingrepen maken al het kleinste verschil. En we hopen natuurlijk dat deze activiteit in Den Bosch daardoor een streepje voor krijgt bij jou en je vrienden.

Jij blij, wij blij én de wereld blij!

Zelf varen is niet alleen een activiteit in Den Bosch, maar ook in onze andere steden. Neem ook eens een kijkje naar deze activiteit in Breda! In Utrecht kun je ook over de mooie grachten varen, alleen dan inclusief lunch, borrel of BBQ.

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *