Een dag in Den Bosch

Om jou een idee te geven van de mogelijkheden bij Dagjewegindenbosch.nl, hebben wij hieronder een volledige familie dag uitgewerkt. Lees vooral snel verder over een aantal leuke activiteiten voor een dag in Den Bosch!

Vandaag staat jullie familiedag gepland. Jij vond het wel weer eens tijd om met z’n allen op pad te gaan en wat leuks te doen. Daarom boekte je een familie uitje in Den Bosch via Dagjewegindenbosch.nl

Het leek je een leuk idee om de dag rustig en gezellig te beginnen. Lekker opstarten in goed gezelschap. Toen jij las over het maken van Bossche bollen bij tante Annie, was je meteen om. Tante Annie is een lieve en enthousiaste vrouw, die ervan houdt om Bossche bollen te maken en dit aan anderen te leren. Niet alleen is dit een leerzame workshop, jullie kunnen rekenen op een goede dosis hilariteit en mogen de Bossche bol ook nog eens mee naar huis nemen! Heel jouw familie is fan van de Bossche bol, dus dat zit wel goed. 

Na een korte pauze en een lekkere boterham tussendoor, gaan jullie de escape room spelen. Jullie delen jezelf op in teams, en (fanatiek als jullie zijn) gaan voor de winst! In de escape room gaan jullie op zoek naar een uitweg. Wat je zo leuk vond aan deze escape room in Den Bosch, was dat je de kans krijgt om uit twee verschillende kamers te ontsnappen. Dit betekent dus ook, twee keer de kans om te winnen 😉

Jullie sluiten de dag af met een lekker hapje van de grill. Als echte BBQ-liefhebbers, kwam dit perfect uit. Je hoeft niets zelf te doen, wij grillen alles voor je en zorgen dat de juiste hoeveelheid stokbrood en salades aanwezig is! Perfect, want zo hebben jullie even de tijd om de dag te evalueren en gezellig bij te kletsen met elkaar. Bovendien hoeven we het niet af te blazen als het slecht weer is. Als het regent, gaan we gewoon lekker naar binnen! Na deze geslaagde dag, besluit de jeugd nog even een drankje te doen in de stad en keren de ouders, opa’s en oma’s langzaamaan weer huiswaarts.

Tenslotte zijn wij niet alleen in Den Bosch actief. Kijk ook eens op DagjeuitBreda.nl, voor alle leuke activiteiten in en rondom Breda!

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *