Step kroegentocht Den Bosch

Oktober, de maand van…

Oktober is een maand met veel verschillende bijnamen. Doe jij dit jaar mee aan “Stoptober” of reinig jij je lever door middel van “sober oktober”? Ook is er voor de dierenliefhebbers op 4 oktober dierendag, de afgelopen jaren geëvolueerd naar “eet geen dierendag”. 

Maar, ben je toch meer een feestbeest, dan zit je in oktober ook perfect. (En op deze blog ook.) De maand begint meestal met het Oktoberfest, waar wij vorige week op ons andere platform al over schreven. En als dit feest eenmaal het land uit is, kan de Halloween versiering uit de kast getrokken worden. Hieronder geven wij alvast wat suggesties voor leuke feestjes in Den Bosch in de maand oktober. 

Naast het Oktoberfest in de Parade, staan er meer avonden in het teken van bier. Bij biercafé d’n Beer introduceren ze op zondag 13 oktober de herfst bockbierkaart, en dit wordt goed gevierd met lekkere hapjes! Ook kun je 12 oktober meedoen aan de Bockbierwandeling door de binnenstad van Den Bosch. Hierbij kun je met een strippenkaart langs zo’n 5-10 deelnemende café’s waar je onder het genot van een hapje en een bockbier een leuke avond zult hebben! 

Voor een tof Halloweenfeest kun je op zaterdag 26 oktober bij de Brabanthallen terecht. Wil je nu liever een hele dag de stad van Den Bosch onveilig maken? Neem dan snel even een kijkje tussen ons aanbod of neem contact met ons op! Wij helpen je graag met het organiseren van jouw super toffe dagje weg! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *