02. VRIENDENuitje DEN BOsch

Waar ga je heen voor het leukste vriendenuitje? Naar Den Bosch natuurlijk! Bij Dagje uit Den Bosch helpen wij jou daar graag mee. Wij weten namelijk dat het organiseren en boeken van een uitje niet altijd even makkelijk is, door het enorme aanbod. Ga je culinair wijnproeven of wordt het toch een actieve watersport activiteit? Alles is natuurlijk mogelijk. Bij Dagje uit Den Bosch maken wij jouw keuze iets overzichtelijker.

Wij zijn al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in het aanbieden en koppelen van wensen en behoefte aan een dagje uit. Zo heb jij en jouw gezelschap precies dat uitje waar je voor betaalt. Je wilt actie? Dan krijg je actie. Bijvoorbeeld met een potje levend Beer Pong en een BBQ met varken aan het spit. Je snapt het al, alles maar dan ook alles is mogelijk!

WooCommerce Products Filter

show blocks helper
Contact

LAAT JE TELEFOONNUMMER ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JOU OP

     vriendenuitje den bosch via dagjeweg
indenbosch.nl 

Wij hebben een ruim aanbod aan keuzes om een geweldig dagje uit bij elkaar te zoeken. Buiten activiteiten bieden wij ook, eetgelegenheden, vervoersmogelijkheden en verblijfsaccommodaties aan. Alles zit in ons assortiment en dat met normale tarieven en simpel, duidelijk contact. Wij houden namelijk niet van gekke regeltjes en onnodige toeslagen. Het boeken van jouw vriendenuitje Den Bosch moet leuk blijven! Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, bel ons gewoon even op 076 220 13 65 en we helpen je verder!

Vriendenuitje Den Bosch

Jij bent aangewezen als organisator van het vriendenuitje Den Bosch. Geen zorgen, wij helpen jou en zullen jou en de groep aangenaam verassen met toffe activiteiten!

 

Contact opnemen met dagje uit Den Bosch

Wij hebben ontzettend veel ervaring met uitjes in Den Bosch. Wij zorgen voor een onvergetelijk eenvoudig dagje uit! Bekijk even ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan even met Sandor van dagje uit Den Bosch op 076 220 13 65. Mailen kan natuurlijk ook via denbosch@dagjeuitinnederland.nl