vrijgezellenfeest Den Bosch Eten

Vrijgezellenfeest Den Bosch eten

Een vrijgezellenfeest in Den Bosch, maar nog geen idee waat jullie met z’n allen moeten eten? Want wat is nu een leuke, sfeervolle tent? En waar kun je die ene lekkere steak eten? Wij weten hier meer over! Bij ons heb je de keuze uit verschillende lekkere restaurants met goede deals, of een van de supertoffe boot- en BBQ-arrangementen tegen een leuke prijs!

Zo kun je bij Van Puffelen genieten van zowel het mooie uitzicht op de Binnendieze als het enorm toffe pand en zijn interieur. Dit alles terwijl je geniet van een heerlijk 3-gangen diner voor €27,50 per persoon! Christoffel bevindt zich in dezelfde authentieke Bossche wijk als van Puffelen. Daarnaast is het hier altijd gezellig druk en staat sfeer op nr.1 bij het personeel. Hier geniet je vanaf €27,50 van een standaard 3-gangen diner. Wil je het wat luxer? Ga dan voor het Premium menu voor €34,50, waarbij je heerlijke stukken vlees en versgebakken gamba’s kunt verwachten! Tenslotte is er nog Sitio, waar je ouderwets kunt genieten. Het doel is hier niet om traditionele gerechten te moderniseren, maar juist om deze gerechten op z’n lekkerst te bereiden. Je kunt hier terecht voor een lekkere steak of een hartverwarmende pasta. Voor €32,50 kun je hier al genieten van een 3-gangen keuzemenu! 

In de zomer is het natuurlijk heerlijk om in de buitenlucht te genieten van een lekker hapje. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom bieden wij verschillende boot arrangementen met een lekker hapje en/of drankje. Kies voor de borrel boot of de BBQ boot. Zo kun je genieten van het zonnetje, het lekkere eten én de omgeving van de stad. Beter kan bijna niet!

Toch liever wat relaxter en ongedwongen dineren? Dan organiseren wij gewoon een BBQ voor je. Op onze eigen locatie met eigen grillmaster, bereiden wij lekker stukjes vlees en vis en kun jij ondertussen met je gezelschap genieten van een lekker drankje! We weten ook dat een BBQ geen echte BBQ is zonder stokbrood, kruidenboter en een lekkere salade. Ook deze zullen wij vers voor jullie bereiden. Door onze unieke locatie is het mogelijk om tijdens alle seizoenen een BBQ te boeken. Bij regen, sneeuw of enorme kou, verplaatsen wij de BBQ gewoon naar binnen! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *