Waarom Dagje weg Den Bosch

Waarom Dagje weg in Den Bosch?

Leuk zo’n platform met al die activiteiten, maar waarom zou ik boeken bij Dagje weg in Den Bosch? Heb jij je dit stiekem al afgevraagd? Wij geven in deze blog antwoord op deze vraag.

Geen kleine lettertjes

Wij hebben een hekel aan kleine lettertjes, jij vast ook! Daarom is het bij ons niet nodig om je leesbril of vergrootglas erbij te pakken, want wij hebben simpelweg geen kleine lettertjes. Alles is zoals het er staat; geen onnodige boekingskosten, gewoon een eenvoudige prijs met alles inclusief! Ook het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. En natuurlijk zouden wij het superleuk vinden als je bij ons boekt, maar we zullen je niet lastigvallen met 5 verkooptelefoontjes per dag, beloofd! 

Geen gedoe

Naast onze eenvoudige prijzen en duidelijke beloftes, houden wij er niet van als jullie een hoop moeite moeten doen. We snappen dat jij het misschien druk hebt of gewoon een hekel hebt aan geregel. Daarom nemen wij al jouw werk uit handen en hoef je ons alleen te laten weten wat we moeten regelen en een betaling te doen. Wij zorgen dat alle informatie op tijd op jouw deurmat of in je mailbox ligt en dat alles tot in de puntjes geregeld is! 

Zelfs als je niet over vervoer wilt nadenken of geen zin hebt om te bobben, zorgen wij dat je hier niet aan hoeft te denken! Wij hebben opties om jullie van A naar B te laten brengen en kunnen gemakkelijk een verblijfsaccommodatie boeken voor een prima prijsje! Daarnaast, ontvang jij van ons welgeteld één factuur, waar alles in detail uitgelegd staat. Hoe veel je voor activiteit X moet betalen en hoe veel voor Y. Niks is zo simpel als boeken bij Dagje weg Den Bosch.

Persoonlijke service

En zelfs als je vragen hebt of twijfelt, staan we dagelijks voor je klaar. Stuur een e-mail of bel ons gezellig, dat vinden wij leuk! Wij helpen je graag met het uitzoeken van je dagje uit of leggen je in detail uit hoe een bepaalde activiteit in elkaar zit. Daarnaast horen wij graag van je als je nog wat mist. Was jij eigenlijk op zoek naar die ene toffe activiteit, maar heb je ‘m niet gevonden? Bel ons en wij kijken of we iets vergelijkbaars hebben of zelfs of we het alsnog voor je kunnen organiseren! Niks is bij ons te gek. 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *