Sito Den Bosch

Why we love Den Bosch

Why we love Den Bosch vroeg je? Natuurlijk om een hoop redenen, denk hierbij aan de Bossche Bol en de prachtige Binnendieze. Maar wij vertellen je hieronder “why we love Den Bosch” en waarom ook jij snel van deze gezellige stad zult houden. 

Bossche Brouwers

Wat is toffer dan een groep vrienden die zich gespecialiseerd hebben in het brouwen van een lekker biertje? Wij kunnen zelf niks bedenken! De Bossche brouwers zijn klein begonnen met het brouwen van speciaal bier, maar hebben zich ondertussen kunnen uitbreiden en brouwen nu hun biertjes aan de Tramkade in Den bosch. Hier kun je niet alleen bier proeven, maar ook brouwen of genieten van een van de kunst en muziek van toffe artiesten die regelmatig een bezoekje brengen aan deze unieke locatie! 

Restaurant Sitio

Houd jij ook van een lekker stuk vlees of een versbereide pasta? Wij in ieder geval wel! Bij Sitio ben je hiervoor aan het juiste adres. Niet alleen het eten smaakt hier goed, de knusse en gezellige sfeer in dit monumentale pand is duidelijk aanwezig. Aan de rand van de stad, direct aan de Binnendieze, heeft dit restaurant ook nog eens een ideale locatie. Door de ruimte visueel in kleinere ruimtes in te delen, voelt het hier altijd warm en gezellig aan. Ook via onze website te boeken!

Bossche bol

De Bossche Bol is toch wel een van de bekendste trekpleisters van Den Bosch! Natuurlijk kun je bij Patisserie Jan de Groot een heerlijke Bossche Bol kopen en proeven. Maar heb je er al eens aan gedacht dat je deze ook zelf kunt leren maken? Dat is natuurlijk veel leuker, want zo kun je er thuis ook gemakkelijk een keer van genieten, of indruk maken op je vrienden/familie! 

Design museum

Last, but not least; het Design museum in Den Bosch! Wij schreven hier al eens over, maar vinden het toch een heel interessant museum. Hier is kunst niet alleen iets om naar te kijken, maar word je meegenomen op een reis, in een verhaal of wordt een vraag beantwoord door middel van kunst. Zo is er momenteel een expositie over de toekomst van het menselijk lichaam in een steeds sneller veranderende wereld. Super interessant als je het ons vraagt! 

Geen reacties tot op heden, voeg jouw reactie toe!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *